Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Doukutsu Monogatari

Χθες ήταν μια περίεργη μέρα.Δεν είναι και εύκολο να φεύγεις από το κρύο του δωματίου σου, με τα απλωμένα, δίπλα στην Ψήκτρα, πόδια σου και να πρέπει να ταξιδέψεις κάπου 5,5 ώρες με ένα υπηρεσιακό σαραβαλάκι, όπου κάθε 4-5 έτη φωτός έπρεπε να σβήνεις τον συζευκτήρα(!) για να μην μείνεις στο διάστημα.Φρίκη!
Αλλά έπρεπε να παρευρεθώ σε μια συνάντηση που θα με βοηθούσε να γράψω το λήμμα που μου είχε ανατεθεί(Όταν έχασα ένα στοίχημα στο πρόκερ για την ακρίβεια).Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διάλεξαν τον πλανήτη Ryloth μιας και οι Twi'leks είναι εκνευριστικά βλαχαδερά πλάσματα που ζουν σε κατακόμβες μέσα σε βουνά και το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν είναι να διοργανώσουν ένα πάρτυ της προκοπής. Τέλος πάντων. Ξεπερνώντας το καρακιτσαριό που είδα εκεί,τολμώ να πω πως η παρουσίαση ήταν αρκετά καλή.Το θέμα ήταν "Πρωτόγονα θηλαστικά και προγραμματισμός ψυχοκινητικών πιξελοκεντρικών παιγνιδίων 2 διαστάσεων".Όχι ότι παρακολούθησα και πάρα πολύ το σόου που στήθηκε καθώς μου ήταν παντελώς αδιάφορο.Απλά παρέκαμψα τα πάντα και πήγα κατευθείαν στον νικητή.
Για ν'το λεν' αυτοί θα ξερ'ν.Που θα έλεγαν και οι Twi'leks,χα!

Από την εγκυκλοπαίδεια: "Doukutsu Monogatari (Cave Story) : Καλύτερο πρόγραμμα πρωτόγονου θηλαστικού με πιξελοκεντρική ψυχοαντιδραστήριο 2 διαστάσεων για το έτος 3#19|2".
Το αποτέλεσμα της μίξης λίγο Zelda με λίγο Mario και πολύ Nes appeal θα έλεγα εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου